Razítka do hlíny, polymerové hmoty či plastelíny

Razítka - skvělé pomůcky do keramické hlíny, FIMA/ polymerových hmot či jen tak do plastelíny

Ráda bych vám představila náš hit – razítka! 🥳

Tyto malé pomůcky jsou naprosto úžasné pro všechny, kdo milují tvoření s hlínou, polymerovými hmotami nebo plastelínou. Jsou praktické, snadno použitelné a vhodné pro děti i dospělé. Pojďme se podívat, proč si je zamilujete stejně jako já! 🌟

Praktičnost a jednoduchost

Razítka jsou ideální pro vytváření krásných a detailních obtisků ve vašich projektech. Stačí je jednoduše přitlačit na povrch vaší hmoty a voilà – krásný vzor je na světě! Jsou perfektní pro všechny druhy tvoření, ať už pracujete s keramikou, polymerovou hmotou nebo plastelínou.

TIP: Při otiskávání do keramiky můžete nejprve namočit do škrobu, aby se razítka nelepila (při výpalu se škrob spání). Nebo otiskávat přes potravinovou fólii.

Vyrobeno z PLA plastu na 3D tiskárně

Naše razítka vyrábíme z PLA plastu. Ale co vlastně PLA je? PLA je biologicky odbouratelný plast vyrobený z obnovitelných zdrojů, jako je kukuřičný škrob nebo cukrová třtina. Je tedy šetrný k životnímu prostředí, což je pro nás velmi důležité. 🌍💚

Naše razítka vyrábíme pomocí moderní technologie 3D tisku. Tato metoda nám umožňuje vytvářet detailní a přesné designy, které vám pomohou dosáhnout perfektních výsledků ve vašich projektech.

Jak používat a čistit razítka?

Používání našich razítek je hračka! Stačí je přitlačit na povrch vaší hmoty a vytvořit tak krásný obtisk. A jak je čistit? Po použití je jednoduše opláchněte vlažnou vodou a jemným mýdlem. Vyhněte se silným čisticím prostředkům, které by mohly poškodit povrch razítek. Důležité je také vědět, že razítka nesmí do myčky nádobí ani na přímé slunce, protože by se mohla zdeformovat.

Vhodné pro děti i dospělé

Razítka jsou skvělým nástrojem pro tvoření s dětmi. Pomáhají rozvíjet jemnou motoriku a kreativitu. A dospělí? Ti mohou vytvářet úžasné designy a vzory na svých projektech. Všichni si přijdou na své! 😊

Různé velikosti a designy

Naše nabídka razítek je opravdu široká. Můžete si vybrat z mnoha velikostí a designů. Máme razítka s motivy okýnek a dveří, zvířátek, listů, květin, boho prvků, halloweenských a vánočních motivů, srdíček, hvězdiček a mnoha dalších. Stačí si jen vybrat ten, který se vám nejvíce líbí!

Několik oblíbených designů:

Využití pro šperky 

Naše razítka lze také skvěle využít pro dekorování šperků z Fima či jiných samotvrdnoucích hmot. Fantazii se meze nekladou a možnosti jsou takřka nekonečné!

Razítka na míru

Máte vlastní design, logo nebo grafiku, kterou byste rádi proměnili v razítko? Žádný problém! Modelujeme a vyrábíme podpisová razítka do keramiky od 299 Kč a také větší razítka dle vašich potřeb. Stačí nám poslat vaše požadavky a my se postaráme o zbytek.

Tak co, nalákala jsem vás? 😍 Doufám, že ano! Naše razítka jsou skvělým doplňkem pro každého kreativce. Přijďte si vybrat ta svá a pusťte se do tvoření!

Kreativitě zdar!🎨✨

#Razítka #Tvoření #Keramika #PolymerovéHmoty #Plastelína #Kreativita #DIY #PLAPlast #EkologickéTvoření #HravéRazítka #3DTisk #RazítkaNaMíru